Elektrische bediening
Elektrische bediening
De rolgordijnen zijn standaard elektrisch uitgevoerd. Door de combinatie van een Somfy batterijmotor met een Somfy Situo afstandsbediening is zowel installatie als bediening uiterst gemakkelijk.

Batterijmotor
De batterijmotor is een buismotor die gebruik maakt van een batterijhouder gevuld met Lithium AA batterijen. De batterijhouder kan afhankelijk van de situatie achter het rolgordijn of aan de zijkant van het kozijn worden geplaatst. De batterijmotor maakt het mogelijk heel eenvoudig zelf te instaleren.

De batterijmotor vereist geen aansluiting op het elektriciteitsnet waar door u geen extra gaten hoeft te boren of kabels hoeft te trekken. Alles kan in een handomdraai worden gemonteerd. Bij normaal dagelijks gebruik, 1x omhoog en 1x omlaag gaan de batterijen ongeveer 1,5 jaar mee, uiteraard afhankelijk van de gebruikte batterijen.

Afstandsbediening
Het rolgordijn wordt geleverd met de Somfy Situo RTS handzender. Bedieningsgemak alom, u kunt lekker vanaf de bank of vanuit uw bed uw rolgordijnen bedienen met één druk op de knop. Nooit meer opstaan tijdens die spannende film!