Winkelwagentje: | Items: 0 | Prijs: € 0,00

Garantie

Verano en Somfy staan voor kwaliteit. Daarom ontvangt u standaard 2 jaar garantie op het complete rolgordijn (exclusief batterijen), mits alles correct is gemonteerd, de rolgordijnstof geen grotere oppervlakte heeft dan 4m² en het product normaal is gebruikt.

Al onze producten worden speciaal op klantwens op maat geproduceerd en daarom niet retour genomen mits de kwaliteit gebrekkig is, het product incompleet is of een andere product geleverd is dan besteld en alleen in het geval dat dit gebrek aan elektrischerolgordijnen.nl te wijten is. Uitgesloten zijn meetfouten, normale slijtage, krimp, verkleuring en oneigenlijk gebruik. Eventuele retouren dienen eerst te worden aangemeld via info@elektrischerolgordijnen.nl, hierna ontvangt u een bevestiging van ons waarna het product retour kan.


Verano
Verano is een toonaangevende fabrikant op het gebied van binnen-en buitenzonwering, rolluiken, garagedeuren en terrasoverkappingen.
Somfy
Somfy is de bekendste leverancier van elektrische aandrijvingen en toebehoren voor alle soorten raamdecoratie, zonwering, garagedeuren, rolluiken en tuinhekken.